Septembarska Visa kampanja je završena. Detaljnije ovdje

Korpa

Vaša korpa je prazna.

Pogledajte našu široku ponudu proizvoda i pronađite nešto što vam se sviđa!

Unesite BOJE u Crni petak!

21.11.2022.

Crni petak je dan koji asocira na popuste i štednju koju potencijalno ostvarujete. To u nekima često izazove nepotrebnu dodatnu kupovinu stvari koji nam i ne trebaju. Ono za šta se sigurno „Black Friday“ može najbolje iskoristiti to je da na vrijeme kupimo i uštedimo na prazničnim i novogodišnjim poklonima. Ove godine ako ćete kupovati, odaberite da se izdvojite iz mase tako što ćete vašom kupovinom podržati lokalne brendove. Isprobajte unikatne artikle naših kreativaca koji su za vas pripremili fantastične popuste koje možete pronaći samo na OREI.

Brend DiNatura nudi prirodnu kozmetiku koja je ručno izrađena i pakirana s velikom pažnjom koja je u potpunosti inspirirana prirodom. Za Vas su pripremili popuste od 20-30% na cjelokupni asortiman.

Raspoložite svoju kožu sa proizvodima iz asortimana Organlook brenda koji kreiraju kozmetiku od prirodnih, revitalizirajućih i hranjivih sastojaka. Popust od 30-40% iskoristite na njihove anti-age kremu i serum.

Tu je još i Sleepweek store, mali bosanskohercegovački brend koji nude ručno rađene predmete od svile. Za Vas su spremili popuste od 10-15% na suknje, topove, te haljine.

Nagradite sebe ili Vama drage osobe sa Lola tees proizvodima od prirodnih i ekološko prihvatljivih materijala. Ne propustite popust od 20% na njihov cjelokupni asortiman.

Istražite Veles cosmetics prirodne preparate za kožu proizvedene od pažljivo biranih sirovina visokog kvaliteta i dokazane efikasnosti i pronađite onaj koji Vama, te iskoristite popuste od 10-15% na cijeli asortiman.

Na unikatne komade nakita kreirane samo za Vas iz radionice brenda L’Jewelry iskoristite popuste od 15-20%.

Wool Line brend koji koriste kvalitetnu ovčju vunu za kreiranje širokog izbora luksuzne posteljine i termoizolacijske robe. Za Vas imaju popuste od 30-40% na cjelokupni asortiman.

Avellan Beauty se bavi kreiranjem kozmetike od visokokvalitetnog biljnog, nerefiniranog i hladno cijeđenog ulja i eteričnog ulja iz provjerenog porijekla. Oni su za ovaj Crni petak je za Vas spremio popuste od 30-40% na četiri proizvoda, tačnije Krema Summer touch, Serum Summer drops, Krema Lovely apple i Serum Apple cells.

Ovaj novembar pronađite si proizvod Silk factory-a koji nude unikatne proizvode od svile i iskoristite popuste do 20% na cjelokupni asortiman.

Na torbe praktičnog dizajna i kreativnog izgleda Moyo brenda iskoristite popust od 10-15 %.

Pronađite unikatni, elegantni komad kreiran samo za Vas u online trgovini brenda NEYRA. Za Vas su pripremili popust od 10-15% na cjelokupni asortiman.

Uljepšajte svoj dom sa daskicama za serviranje brenda Daskica.ba koji su za vas spremili popuste od 10-15% na cjelokupni asortiman.

Kreativne i unikatne komade od kože možete pronaći na online trgovini HELENAS brenda. Ovaj Crni petak za vas su pripremili popuste od 20-30% na sve svoje proizvode.

Unesite boje u svoj život sa unikatnim nakitom napravljenim od polimerne gline brenda Tufna. Popust od 20-30% iskoristite na cjelokupni asortiman.

Unesite elemente tradicionalnog bosansko drvorezbarstva u Vaše domove sa proizvodima brenda Waga Wood. Popuste od 15-20% iskoristite na njihove unikatne komade UNA, DUA, ISTANBUL i FEZ.

Modna marka CHARM&S Vam nudi elegantne komade dnevne i večernje mode za žene. Ne propustite popuste od 20-30% na određene proizvode iz asortimana.

Za ovaj Crni petak ispoljite svoju originalnost uz ručno rađene i s pažnjom osmišljene proizvode koji vrijede više i traju duže te one proizvode uz koje ćete se istaći u masi istih.  Poklon kao i svaka draga osoba treba da bude unikatan a personalizirani pokloni su bas ono sto najbolje mozete naci na OREI. Mali brendovi njeguju tradiciju i čuvaju našu okolinu. Unikatni proizvodi za unikatne kupce. Iskoristite posebne ponude na OREI i unesite boje u Crni petak!